Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje plannen ? Dan is de Scooter Experience een hele goeie keuze! Het is leuk, het is afwisselend en het wordt door ons team -inmiddels zeer ervaren – heel goed georganiseerd. In overleg met jullie stellen wij een programma samen. Heel veel opties zijn mogelijk bijvoorbeeld ontvangst met koffie en gebak, lunch (of lunch mee of lunch onderweg), activiteiten onderweg (bierbrouwerij, paling roken, kaas-klompen boerderij, puzzeltocht, varen in bootjes, toren beklimmen, musea bezoeken, vr-films, groepsfoto in klederdrachtbezoek) en aan het eind van de scootertocht een barbecue(mogelijk vanaf 30 personen).

In onze ruime, sfeervolle ontvangstruimte in Landsmeer, beschikken wij over alle faciliteiten om zakelijke bijeenkomsten (zoals workshops, vergaderingen en trainingen) te ondersteunen. Om vervolgens de Scooter Experience te beleven met z’n allen.

De scooter kan door iedereen gebruikt worden die in het bezit is van een (auto) rijbewijs. Geen rijbewijs? Stap dan achterop als passagier.  Vrijwel alles is mogelijk voor groepen tot ongeveer 50 personen. Wij kunnen de hele dag voor u regelen, met ruimte voor persoonlijke wensen.

De scootertocht (met of zonder gids) gaat over bruggetjes en dijken, langs meren en molens, door de mooiste plekjes in het Waterland. De scootertocht wordt afgewisseld met activiteiten . Het is ook mogelijk om de groep te verdelen in teams, die het tegen elkaar op gaan nemen. Onderweg moeten zoveel mogelijk vragen (digitale puzzeltocht )goed en tijdig worden beantwoord. Het winnende team wordt beloond met een bokaal.

Het aantal bedrijven en instellingen die u het afgelopen jaar zijn voorgegaan, is heel divers: huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, banken (ING en ABN AMRO), belastingdienst Amsterdam, advocaten en notarissenkantoren, scholengemeenschappen en bouwbedrijven. Elke beroepsgroep is al een keer langs geweest om de Scooter Experience met elkaar te beleven. De foto’s die onderweg worden genomen en de groepsfoto op de brug worden als aandenken meegegeven. Dit wordt een onvergetelijke dag en het leukste bedrijfsuitje ooit!

Het exacte aantal personen/scooters kunt u zonder kosten aanpassen tot 48 uur van tevoren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bel of mail ons voor het leukste bedrijfsuitje

Retro E-scooter
Menu