DAGJE WEG

In de chaotische drukte van Amsterdam is het moeilijk voor te stellen wat een prachtig waterrijk landschap letterlijk aan uw voeten ligt. Steek het IJ over en zodra u buiten de ringweg komt gaat er een nieuwe wereld voor u open. Een land van ongerepte natuur, bruggetjes, water, molens en oude dorpjes, waarbij u het gevoel krijgt terug te gaan in de tijd. Met de Scooter Experience rijdt u een dagtocht op de scooter door dit fraaie landschap.

U mag alleen deelnemen aan de Scooter Experience, maar gezelliger is het in groepsverband. Met zijn tweetjes of als groepsuitje met maximaal 50 scooters. Omdat het mogelijk is om met twee personen op een scooter plaats te nemen, is dit uitje mogelijk voor groepen van maximaal ongeveer 50 personen. Wel even van tevoren reserveren. Kies een van de routes uit (Routes) en reserveer vervolgens de route. Aanvangstijd bepaal je zelf. Elke route is uniek en heeft veel moois te bieden. Bij aanvang geven wij u advies over een te volgen route, afhankelijk van uw voorkeur qua tijdsindeling en bezichtigingen. Alle routes worden duidelijk aangegeven, zowel op de routekaart als langs de wegen, zodat u nooit hoeft te verdwalen.

Het aantal personen mag bij groepen, tot 48 uur van tevoren kosteloos gewijzigd worden. Wordt het aantal personen hierna verminderd, dan wordt het oorspronkelijke aantal in rekening gebracht.

U rijdt op een elektrische snorscooter met veilige snelheid, zodat u optimaal van de omgeving kunt genieten. Al onze routes gaan zoveel als mogelijk over rustige fietspaden. De scooters zijn eenvoudig in het gebruik, ook zonder ervaring. Personen of kinderen, die niet in het bezit zijn van een (auto)rijbewijs of scootercertificaat kunnen als passagier achterop mee rijden.

Reserveer nu het gezelligste dagje uit

Menu