FAMILIEDAG

De Scooter Experience is uitstekend geschikt voor een familiedag. Met opa en oma en alle kleinkinderen, of alleen met het eigen gezin. Het is allemaal mogelijk voor jong en oud bij de Scooter Experience.

 

Vanaf 16 jaar met een scootercertificaat of een rijbewijs is het mogelijk om de elektrische scooter te rijden. Achterop kan ook voor degenen die niet zelf willen rijden of geen rijbewijs hebben.

Het wordt een heerlijk dagje uit met de familie. Samen op pad op de scooter over slingerende landweggetjes en bruggetjes, langs molens en door oud Hollandse dorpjes.  Op de uitgebreide routekaart staan veel bezienswaardigheden en verrassingen. Onderweg is genoeg te ondernemen voor de kinderen (toren beklimmen, zorgboerderij, kinderboerderij, kaas-klompenboerderij, speeltuinen of het strand). Maar ook voor de volwassenen is er genoeg te doen en te beleven (bierbrouwerij, haring eten op de dijk, foto in klederdracht, paling rokerij, musea bezoek of varen met een bootje). Tijdens de scootertocht maakt u ook nog een kennis met een schitterend stukje Nederland, namelijk het nog niet zo bekende Waterland.

De ontvangst is in onze sfeervolle ontvangstruimte in Landsmeer, direct boven Amsterdam. Parkeren op onze grote parkeerplaats is gratis. Binnen wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie (of frisdrank voor de kinderen) en krijgt u uitleg over de route, het programma en de scooter.

Wij hebben veilige, gecertificeerde kinderzitjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Kinderen (onder de 10 jaar) mogen bij ons gratis mee achterop. Wilt u advies over de specifieke invulling van uw familiedag, laat het ons dan even weten. Wij helpen graag zodat uw familiedag een onvergetelijke dag wordt.

Reserveer nu het leukste dagje uit met de familie

Menu