GROEPSUITJE

Voor groepsuitjes kunnen wij een compleet verzorgd arrangement samenstellen, waarbij wij ook alles voor u zullen regelen. De scootertocht wordt altijd afgewisseld met leuke stops onderweg. Voor de lunch kunnen wij een compleet verzorgde picknick verzorgen op een idyllische lokatie, maar ook een uitgebreide lunch bij een theetuin is mogelijk.

Onderweg is veel mogelijk. Lekker lunchen in Monnickendam op het terras met een schitterend uitzicht over de haven. Een andere leuke stop is bij de IJstuin van een zorgboerderij met heerlijke biologische producten.

Er zijn creatieve stops in te plannen bij oude kaas- en klompenboerderijen, waar u een workshop klompen schilderen kunt doen en zelfgemaakte kaas kunt proeven. Verder is het leuk om een ouderwetse foto in Volendams kostuum te laten maken. Ook kunt u een workshop palingroken volgen, waar u natuurlijk een stukje paling kunt proeven.

Op de terugweg, vlak voor Landsmeer in het Ilperveld, maken we een groepsfoto op een brug als aandenken voor iedereen.
Bij terugkomst is het mogelijk om een buffet door ons te laten verzorgen met drankjes.

Het aantal personen mag bij groepen, tot 48 uur van tevoren kosteloos gewijzigd worden. Wordt het aantal personen hierna verminderd, dan wordt het oorspronkelijke aantal in rekening gebracht.

Reserveer nu het leukste groepsuitje

Menu