RESERVEREN

Bij de Scooter Experience betaal je voor het aantal kilometers. Wij werken niet met tijdsblokken, je huurt de scooter voor de hele dag (10:00-17:30). Je kunt uiteraard ook later beginnen of eerder eindigen.

Wil je voor vandaag of morgen reserveren? Bel ons dan op +31 (0)6 16066787
Meer dan 12 scooters reserveren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan om met de scooter Amsterdam in te rijden (dit vanwege drukte en het onduidelijke scooterbeleid). De prijzen zijn inclusief BTW en WA verzekering. De schadeverzekering kan optioneel afgesloten worden voor €8,50. Hiermee is het eigen risico (€1000,-) verlaagd naar een maximum van €150,- . Voor passagiers (achterop) rekenen wij €19,50. Kinderen onder de 10 jaar mogen gratis mee. Voor kinderen tussen 2 en 7 jaar hebben wij gecertificeerde kinderzitjes.

Annuleren vanwege slecht weer (aanhoudende regen) kan tot 24 uur van tevoren. Regenpakken zijn aanwezig bij de Scooter Experience. Het dragen van een helm is verplicht, deze zijn beschikbaar op locatie. Vergeet niet om van elke bestuurder het rijbewijs mee te nemen.

Reserveren kan hieronder.  De uitleg over de arrangementen kun je hier vinden. 

Onze klanten beoordelen ons met 5 sterren. Wij zijn daar uiteraard zeer trots op. Laat u ook uw ervaring met ons achter? Wij vinden het leuk om te lezen hoe u uw experience heeft beleefd en het helpt onze toekomstige gasten!